EXPERTMÖTEN Podcast

Lyssna till tidigare avsnitt inspelade LIVE inför publik.

Expertmöten erbjuder experter en plattform där de får hjälp att nå ut med sin kunskap på ett enkelt och underhållande sätt.
Det spelas in i form av en talkshow i ett samtal som spelas in LIVE inför publik som bjuds in att ställa frågor eller delta i samtalet.


Såååå bra!

 Vill bara säga att det var helt fantastiskt bra (ditt expertmöte igår) Tack för kloka ord peppen och det du förmedlar.

Susanne Fredriksson
Föreläsare, certifierad coach, kompetensutvecklare

Podcast avsnitt 2021:

Människor kommunicerar mycket outtalat, ibland är det svårt till och med för oss själva att höra vad vi säger.  En viktig ledarkompetens är därför det aktiva lyssnande – att kunna lyssna och lyfta andras storhet.
Åsa gästas av Leif Hejdenberg, f.d. sjöofficer, mer än 20 års erfarenhet av ledarskap, skolutveckling, sociala projekt med egen verksamhet inom språk- och kommunikation för kommuner och företag.
 

Säljproffset Michel Laport Godorn bjuder på enkla strategier som hjälper dig att landa nästa uppdrag.    Michel är Startup & Business Sales Expertoch säljcoach för entreprenörer  och grundare av Vimentis group,med över 25 års erfarenhet inom branschen. Vill du vete mer? https://www.linkedin.com/in/michelgodorn/
 

Åsa Rydhard, storydesigner pratar med Jesper Johansson, VOYD.SE, om vilka affärsmodeller och lösningar man kan se växa fram bland kreatörer som föreläsare och musiker. Det blev ett samtal om att tjäna pengar som föreläsare och estradör, nu och i framtiden.
VOYD.se – en tjänst där vem som helst kan sända och ta betalt för video!

Hur kan man mingla och nätverka lönsamt när det mesta sker digitalt?  Dagens expertgäst är Marko Gyllenland, grundare av Tribe Group – Sveriges mest spännande Ekosystem för drivna företagare.  Det blev ett öppet & ärligt samtal om att resa sig när livet inte blev som önskat och vikten av ett genuint nätverk.

Åsa Rydhard samtalar med Alicia och Rolf Medina, HEP online, om motivation och kunskap. Vilka förmågor behöver du känna till och utveckla för att skina som expert och bli attraktiv för arbetsgivare?  Dagens experter Alicia och Rolf Medina, har utvecklat en forskningsbaserad tjänst HEP Online som frigör kompetens och skapar engagerade medarbetare.  Läs mer på https://www.hep-online.com/

Åsa Rydhard fortsätter samtalet med Jesper Johansson, VOYD, om det nya fenomenet passionsekonomi. Vad står det för och vad innebär det i form av möjligheter för företagare? Är passion verkligen viktigt?
Dagens expert är Jesper Johansson, grundare av VOYD – en tjänst där vem som helst kan sända och ta betalt för video.

Vilken betydelse har en stark röst för att nå ut med sitt budskap? Hur hittar man sin unika röst? Varför är det så svårt att släppa fram den? Dagens expert är Maria Hagberg, röstcoach på SingingBeing.se. Hon hjälper talare och ledare att hitta sin unika, kraftfulla röst.

Det finns mer!

Klicka till höger för att ta del av tidigare säsonger >>

Det finns mer!
Du hittar tidigare expertmöten i vår podcast.


Välkommen med som publik!
Var med LIVE i kommande samtal med utvalda experter. 
Anmäl dig nedan för att få en inbjudan:

Jag har läst och tagit del av terms & conditions.